Aiga > Tala Fou > Tala Fou a le Kamupani

Afi o le Solar System ma Su'e Fa'ato'a Fa'afale

2022-12-22

E tele ni fa'alavelave fa'afuase'i i Niu Sa Uelese i le vaiaso talu ai na a'afia ai le malosi o le la - ma e le itiiti ifo ma le lua e manatu na mafua mai i sui o le fale.
O ananafi, na lipotia mai ai e le Fire and Rescue New South Wales na auai i se mea na tupu i se fale i Woongarrah i le Talafatai Tutotonu ina ua uma ona lipotia mai e le telefoni e tolu-zero le asu mai luga o le fale.
âO tagata fuimu mai Hamlyn Terrace ma Doyalson na taunuu i luga o le vaaiga i se taimi puupuu mulimuli ane ma mafai ai ona vave tineia le afi ma mautinoa e le o sosolo atili,â o le tala lea a le Fire and Rescue. O lo'o galulue nei le Vaega o Su'esu'ega ma Su'esu'ega a le 'FRNSW' mo le fa'amautuina o le mafua'aga o le mu, lea e talitonu na amata mai i le ki fa'atasi.â
I le aso 30 o Tesema, na valaauina ai le au fuimu ma leoleo i se tuatusi i le pitonuu o Newcastle o Bar Beach ina ua lipotia mai o se fale o lo'o i luga o le fale o loʻo sūsū. Na toe tapē foi le afi a'o le'i tupu se fa'aleagaina tele. E le'i ta'ua se mafua'aga e ono tula'i mai.
Fuimu ma Lavea'i NSW na ta'ua i le tausaga na te'a nei na fa'atupula'ia ai afi e fa'atatau i le solar panel i le lima fa'afaina i le lima tausaga talu ai, peita'i e le'i maua mai ai se numera. E silia ma le 600,000 le malosi o le la ua fa'apipi'iina i Niu Sa Uelese, ma po'o fea lava o lo'o a'afia ai masini eletise e iai fa'alavelave - ae e le tatau ona talia pe a iai se avanoa e fa'aleleia atili ai.
Ua matauina muamua e le FRNSW o sui fa'ato'ese na fa'atatau mo le tusa ma le afa o afi afi o le la i le setete. E ui e le'i ta'ua le aofa'i o tagata e tu'u fale o lo'o tu'usala, ae e foliga mai o le to'atele o i latou na maua fa'amaumauga o nei masini fa'afitauli.
Ole su'ega fa'ato'a DC ole pito i luga ole fale ole ki lea e fa'aogaina ma le lima e fa'apipi'i i tafatafa ole laiga o le la e mafai ai ona tapuni le fa'aola DC i le va o le laina ma le mea fa'aola. O le mea e ofo ai, sa fa'amoemoe e avea o se masini fa'aopoopo mo le saogalemu ma ose mana'oga mo fa'aoga uma o le la i Ausetalia. Ae foliga mai ua na o tatou lava le atunuu o loo manaomia pea lo latou faaaogaina.
O le tele o tagata fa'apipi'i la e 'ino'ino i le fa'apipi'iina o su'ega fa'a-isolator DC i luga o le fale ma o lo'o i ai fa'agaioiga ina ia aveese le mana'oga mai le Australian Standards â ma e le mafai ona vave o'o mai. O lo'o iai fo'i le una'i e fa'aumatia mea fa'apipi'i puipui; nai lo le mana'omia o se mea e fa'aesea o lo'o tu'ufa'atasia i totonu o le la inverter.
O ni nai fa'alelei na e mafai ona fai - o le isi o lo'o siakia latou faiga.
O suiga lelei DC isolator fa'apipi'i lelei ma puipuia lelei e se ifu e masani ona saogalemu. O le ufiufi o le isi lea mana'oga ua leva ona fai ma o le sui fa'a-isolator i le mea na tupu ananafi e foliga mai e leai se tasi. Masalo o le faʻapipiʻiina na muamua atu i le mea e manaʻomia, ae o le seti e masani ona foliga mai e fai si faʻaletonu.
O le saogalemu o le afi o se isi mafuaaga taua mo le filifilia o se faʻapipiʻi lelei o le la. Ae e tusa lava po o le a le vaega ma le lelei o le faʻapipiʻiina ma pe a tuʻuina atu tulaga faigata o suʻega DC isolator i luga o le fale ma isi vaega o le eletise eletise e tatau ona tumau i le tele o tausaga, e taua le faia o se asiasiga ma suʻega faʻaoga e faia i nai tausaga uma.
Na maua e Michael le pusa o le malosi o le la ina ua fa'atauina vaega e fa'apipi'i fa'atasi ai se tama'i masini PV i fafo i le 2008. Sa ia lipotia tala fou a Ausetalia ma fa'ava-o-malo talu mai lena taimi.
A uma mea uma, o le mafuaaga lena na latou tuʻuina atu ai le manaʻoga faʻavalevalea e tuʻu DC isolator i luga o taualuga, ina ia mafua ai ni faʻafitauli, a ea?
E pei o le manaʻomia o vai vevela e faʻatupu ma faʻasalalau le legionella, e ala i le faʻasaina o vai vevela mai faʻamafanafana vai.
E le'i malamalama lelei lava e tatau ona i ai i luga o le taualuga o le DC isolator. Ole tagata fa'aoga masani ole a le tu i luga se apefa'i e fa'ate'a'ese'ese panela mo so'o se mafua'aga. E tatau ona i ai i luga o le eleele ia mea fa'a'ese'ese e faigofie ona aapa atu.
E 3 a'u faiga sola. Le muamua faʻapipiʻi i le 2011. E leai se DC isolator i luga o le laulau ae o loʻo i ai se DC isolator i tafatafa o le inverter.
O le faiga lona tolu na faʻapipiʻiina i le 2018, o loʻo i ai DC inolators i luga o le taualuga panels faʻapea foʻi ma le i tafatafa o le inverter (se seti lua o DC isolators).
O le ufiufi e taofia ai le la mai le DC isolator ki e fesoasoani e taofi ai le vevela tele ma puipuia ai le faʻaleagaina o le UV. E taofia ai foi le leaga o timuga mai ai.
ADELS NL1 Series DC Isolator Switches o loʻo faʻaaogaina i le 1-20KW fale nofo poʻo pisinisi photovoltaic system, tuʻu i le va o modules photovoltage ma inverters. O le taimi fa'aoso e itiiti ifo i le 8ms, e fa'atumauina ai le saogalemu o le la. Ina ia mautinoa lona mautu ma le umi o le auaunaga, oa tatou oloa e faia e vaega e sili ona lelei. Ole maualuga ole voltage e o'o ile 1200VDC. O lo'o umia se ta'ita'i saogalemu i totonu o oloa fa'apena.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept